Berit Højgaard

Jeg hedder Berit Højgaard og er fra årgang 1978.

Dyreverden
Dyr, specielt hunde, har siden barns ben været min helt store interesse. Derfor faldt det mig naturligt, at uddanne mig professionelt indenfor hundefaget, og dette har jeg løbende gjort siden 2005.

Siden august 2007 har jeg arbejdet professionelt med hundetræning og adfærd. Fra maj 2009 har jeg ligeledes arbejdet med adfærdskonsultationer, hvor jeg kommer ud i hundeejerens hjem og hjælper med at sammensætte et adfærdsprogram, så der atter kan komme balance og harmoni i hjemmet.

For at understøtte mit arbejde, uddanner jeg mig løbende indenfor flere områder da det er vigtigt for mig, at kunne have en holistisk tilgang til hunden - at kunne se hele hunden frem for blot de symptomer der tydelig må vise sig. En adfærd eller et sygdomstegn kan vise sig på grund af mange årsager, og dette kræver at kunne se hele hunden for at kunne klarlægge en hensigtsmæssig og holdbar behandling. Og det viser sig gang på gang, at være den helt rigtige fremgangsmåde.

Jeg er bl.a. uddannet som specialist indenfor hundeadfærd, antroposofisk homøopatisk vejleder, Kranio Sakral Terapeut til dyr og zoneterapeut med speciale til hunde, katte og heste.

Den spirituelle verden
Jeg er clairvoyant rådgiver, medium og healer til både dyr og mennesker. Jeg er født ind i denne verden med spirituelle evner, hvilket jeg er dybt taknemmelig for. Fra så tidligt jeg overhovedet kan huske som barn, har jeg kunne se-, høre- og mærke afdøde og kunnet kommunikere med dem. Dette gjorde sig også gældende for dyr, nulevende som afdøde.

For at få en dybere forståelse for den spirituelle verden og ikke mindst omkring mig selv i dette virke, har jeg taget uddannelse samt flere kurser både i ind- og udland.

Livet har formet mig på mange måder og det vil det heldigvis blive ved med så længe jeg ønsker, at bevæge mig i livet på alle planer. Livet giver med- og modspil for at inspirere, undervise os og lytter vi efter, er der uendelig meget læring og støtte at hente. Gradvist som min egen bevidsthed udvider og udfolder sig indenfor den spirituelle verden, jo mere har jeg lyst til at fordybe mig i den.

Jeg har deltaget på flere spirituelle uddannelser og kurser bl.a. hos Dortea Berg Jensen (nu Dortea Uggerhøj), Marianne Lane, Galina Saikova, Jack Eckhardt Langelund, Val Williams, Angie Morris, Tim Abbott og på Arthur Findlay Collage, Stansted i England og Christian Viborg.


Berit Højgaard.