Hold beskrivelser

Her er en oversigt over de kurser jeg tilbyder.

  Hvalpe

Dette hold henvender sig til hvalpe fra 10 uger og frem til ca. 6/7 måneder. Der er undervisning i lydighed, div. næsearbejde samt teori omkring hvalpen. Efter endt hvalpeforløb vil det være optimalt at fortsætte på hvalpe fortsætter holdet.

Læs mere...


  Hvalpe fortsættere

Vi fortsætter vores træning med hvalpen. Øvelserne bliver udvidet og sværhedsgaden øget i takt med hvalpens niveau. Der kommer også fokus på aktiviteter som fx. næsearbejde. Efter endt forløb vil det være optimalt at fortsætte på familiehundeholdet.

Læs mere...


  Begyndere

Begynderholdet er til hunden over 6 mrd. og som aldrig har været på et hundetræningshold. Der er undervisning i lydighed, div. næsearbejde samt teori omkring hunden. Efter endt forløb vil det være optimalt at fortsætte på familiehundeholdet.

Læs mere...


  Familiehunden

Få en velfungerende hund i hverdagen hvor tillid og samarbejde mellem ejer og hund er i højsædet. På familiehundeholdet er der en palette af forskellige aktiviteter. Her vil der bl.a. være fokus på lydighedstræning, næsearbejde, balanceøvelser, let agility m.m. Som altid, tager træningen højde for hundens alder, race og nivaeu.

Læs mere...


  Hundeadfærdstræning

Professionel undervisning hvor vi tager fat på jeres udfordringer i hverdagen. Undervisningen tager udgangspunkt i JERES udfordringer og hvor du igennem undervisningsforløbet vil få vejledning til at kunne korrigere disse. Alle hunde uanset alder og race er velkommen.

Læs mere...