Hjemmelavede godbidder

På denne side finder du forskellige opskrifter på hjemmelavede godbidder. Inspirationen er givet fra hundeejere til gavn og glæde for andre. Vær opmærksom på holdbarheden da godbidderne er helt uden tilsætningsstoffer. For at opnå længst holdbarhed, anbefales det at opbevare dem på køl og/eller i en lukket beholder. 

Den rigtige godbid, er den som hunden vil gøre alt for at få som belønning.  

Godbidder kan ikke erstatte ros men de kan helt bestemt gøre underværker i træningsøjemed for langt de fleste hunde. Størrelsen på godbidden bør tilpasses hundens race, fx er en ært en passende størrelse til en labrador og reduceres naturligvis til en mindre hund. Godbidden bør bruges som motivation, ikke som et måltid.

De godbidder du vælger at bruge til hunde træningen, vil jeg anbefale, at du kun bruger til hunde træningen. Undlad at bruge varianterne derhjemme, da hunden ellers vil kunne køre træt i dem og de vil hermed ikke have samme effekt på træningspladsen. Når man træner hjemme under vante rammer, kan man oftest bruge hundens foder som belønning. Tag gerne 3 varianter med til hunde træningen, så er der lidt at veksle imellem.

Når I går til hunde træning er det vigtigt, at hunden er sulten. Hunden vil hermed være langt mere motiveret og samtidig har du som ejer mulighed for, at kunne afstemme hvor meget foder hunden bør få efter endt træning.

Velbekomme og god træning.