Hold beskrivelser

Her er en oversigt over de kurser vi tilbyder.

  Hvalpe

Kom godt fra start med din hvalp med træning, råd og vejledning. Hvalpetræningen henvender sig til alle hvalpe fra 10 uger og frem til ca. 6 måneder. Der er løbende lydtilvænning / træning af fx. torden og nytår under forløbet.

Læs mere...


  Begyndere

Begynderholdet er for hunde fra 6 måneder. Tag ikke fejl af holdnavnet ”begynder”, I vil blive udfordret på præcis det niveau som du og din hund er på. Der er løbende lydtilvænning / træning af fx. torden og nytår under forløbet.

Læs mere...


  Unghunde

I har gennemført enten hvalpe- eller begynderholdet og vil gerne forsætte med at vedligeholde, udfordres og inspireres med lydighed og øvrige aktiviteter fx spor, apportering m.m.

Læs mere...


  Letøvede & øvede

I har gennemført unghundeholdet og nu vil I være klar til yderligere sværhedsgrader i lydigheden fx med afstand, tid og diverse forstyrrelser både på- og udenfor banen.

Læs mere...


  Kombi lydighed

Dette hold er en kombination af lydighed, agility og tricks på en anderledes og aktiv måde. For deltagelse på dette hold, har man gennemført hvalpe-, begynder- og unghundeholdet.

Læs mere...


  Børnehold

På dette hold er børn og hundene i højsædet. Gennem leg og let træning skabes de bedste forudsætninger for et positivt og sjovt samvær.

Læs mere...


  Gå pænt & indkald

Savner du en god kontakt til din hund, trækker den i snoren på gåturene og løber hunden den anden vej når du kalder? Så er dette hold bestemt noget for jer!

Læs mere...


  Drop Inn - Spor for alle

Drop Inn - kom når du har mulighed for det og betal fra gang til gang som du deltager. Alle hunde, uanset race og alder, har stor glæde af at gå spor. Det mentalt stimulere, trætter på en fantastisk måde og virker stress reducerende.

Læs mere...


  Aktivering & Stimulering

Dette hold er en kombination af lydighed samt mentale og motoriske udfordringer som fx. søgeøvelser, sjove tricks, lydtræning m.m.

Læs mere...


  Drop Inn - Cirkustricks

Drop Inn - kom når du har mulighed for det og betal fra gang til gang som du deltager. Her indlærer vi sjove tricks, cirkustricks og øvelser. Holdet henvender sig også til børn.

Læs mere...


  Drop Inn - Skovtur

Drop Inn - kom når du har mulighed for det og betal fra gang til gang som du deltager. Skovturen går ud på at træne hunden i søgeøvelser, kropsbevisthed og sjove øvelser. Holdet henvender sig også til børn.

Læs mere...


  Hvalpe / begyndere

På dette hold er hvalpe og begyndere samlet på et hold for at kunne tilbyde flere undervisningstider. I vil blive udfordret præcist på det niveau som du og din hund er på.

Læs mere...


  Mixhold - lidt af det hele

Mixholdet henvender sig til alle hunde, blot de har deltaget på et hvalpekursus. Der er fokus på grundlæggende lydighed hvor I bliver udfordret på præcis det niveau som du og din hund er på.

Læs mere...


  Lydtræning

Har du en hund der er utryg ved fyrværkeri, torden eller andre pludselige lyde? Her får du redskaber til at kunne lydtilvænne hunden diverse lyde.

Læs mere...


  Drop Inn - Mixhold

Drop Inn - kom når du har mulighed for det og betal fra gang til gang som du deltager. Mixholdet henvender sig til tidligere- og nuværende kursister hos Go'Hund. Der er fokus på grundlæggende lydighed hvor I bliver udfordret på præcis det niveau som du og din hund er på.

Læs mere...