Til dyr

Har dit kæledyr brug for mere energi, bedre indre balance og støtte, så kan healingen hjælpe. Healing støtter præcis der hvor dyret må have brug for der, bevist eller ubevist – på det fysiske, psykiske og mentale plan.

Hvordan foregår det?
Første gang du kommer med din hund eller kat i klinikken, afsættes der op til 1½ time. Vi tager en gennemgang af dine observationer og historikken på dyret. Imens går dyret rundt i klinikken og bliver tryg ved omgivelserne.

Når dyret er faldet til rette i klinikken, påbegynder jeg healingen som foregår gennem let berøring. Dette vil enten foregå på en briks, på gulvet, i mit eller ejerens skød, alt efter hvad dyret er mest fortrolig ved. Jeg oplever, at dyrene falder utrolig meget til ro når de modtager healingen, ofte falder de i søvn. Efter healingen vil dyret have brug for, at komme ud og besørge, have behov for at sove videre når I kommer hjem, være enorm sulten og meget vigtigt at have adgang til frisk vand.

Det kan f.eks. hjælpe på følgende områder:
♥ Tristhed
♥ Usikkerhed
♥ Ved sygdom
♥ Manglende energi
♥ I stressede perioder
♥ Koncentrationsbesvær
♥ Slidskader, spændinger, smerter
♥ Dyr der skal flytte til et andet hjem
♥ Til konkurrencer / udstillinger m.v.
♥ Ved diverse adfærdsproblematikker

Der er ikke nogen begrænsninger for hvad healing kan hjælpe og støtte med, dog det er vigtigt, at man har for øje, at der til tider kan være brug for yderligere professionel hjælp / rådgivning. Ejeren er tilstede under healingen, men det vil være fint, du blot observere dit kæledyr i stilhed, dvs. uden tale, tak. Under healingen afspiller jeg rolig og behagelig musik.

Opfølgning
I takt med dyrets udvikling kan det være hensigtsmæssigt, at modtage løbende healing, dog afhænger det naturligvis af hvad der ønskes fokus på. Healing kan helt bestemt også benyttes som velvære.

Fjernhealing
Jeg tilbyder endvidere fjernhealing såfremt I er forhindret i at komme personligt. Ved fjernhealing aftaler vi på forhånd et tidpunkt for healingen. Fjernhealingen vil tage ca. 30 minutter og vil have samme gavnlige effekt som hvis dyret fysisk var til stede hos mig.

Praktiske oplysninger
♥ Du kontakter mig vedr. tidsbestilling.
♥ Oplyser mig hvor du ønsker healingen gerne må have fokus.
♥ Mailer et billede af dyret enten i farver eller sort/hvid.
♥ Derefter overfører du 250 kroner for fjernhealingen.

Personlig tilbagemelding
Efter fjernhealingen er det muligt, at få en kort tilbagemelding fra mig. Hvis dette ønskes, så aftales det ved tidsbestilling.

Jeg er medlem af Clairvoyanceforeningen hvor etik og moral er i højsædet.

Du kan bestille tid her.