Til dyr

Clairvoyance til dyr kan gennemføres via et foto, skype eller per telefon. 
Det gælder både for nulevende og afdøde dyr.

Clairvoyance er til dig som ønsker en større forståelse af dit kæledyr med en spirituel indgangsvinkel. Jeg møder mange som siger; ”det er som om at mit kæledyr gerne vil fortælle mig noget, men jeg kan ikke finde ud af hvad!”. Det kan foto clairvoyance være behjælpelig med at fortælle, da det her er kæledyrets selv og dens åndelige hjælpere der giver svarene – vi er blot dyrets talerør. Undervejs i clairvoyancen vil dit dyr modtage fjernhealing. 

Det kan være at du søger:

♥ Kontakt til et afdød kæledyr
♥ En bredere forståelse for dit kæledyr
♥ Orientering omkring kæledyrets velbefindende
♥ Råd og vejledning bl.a. indenfor kæledyrets adfærd

Clairvoyance via foto
Når jeg arbejder med et nyere foto af et kæledyr, enten et nu levende eller en afdød, stilles der ind og modtager beskeder på flere forskellige måder. Det kan være ved at mærke dyrets energi, se forskellige ting/situationer og evt. tidligere oplevelser – lidt ligesom en smalfilm. Derudover kan der beskrives om der er smerter, spændinger eller misforståelser som ofte kan ligge til grund for en ændret eller uhensigtsmæssig adfærd. Alt det der viderebringes via den åndelige verden i denne clairvoyance, får du at vide på lydfilen.

Clairvoyance kan aldrig erstatte et dyrlægebesøg.

Praktiske oplysninger (ved foto)

For at gøre fremgangsmåden lidt mere overskueligt, er det herunder delt op i punkter:

♥ Du ringer eller mailer til mig vedr. tidsbestilling.
♥ Derefter overføres beløbet for clairvoyancen, husk at anføre dit navn.
♥ Du mailer et nyere vellignede foto af dyret, gerne i hel profil. Mailen er: kontakt@gohund.dk 
♥ Dit fulde navn og telefonnummer. 
♥ Dit kæledyrs navn og evt. kælenavn(e).
♥ Kæledyrets alder og køn.
♥ Dine spørgsmål til dyret.

Samtalen bliver indtalt på en lydfil der vil blive mailet til dig. Du vil modtage en besked via mail eller sms om at den er afsendt. Skulle du mod forventning ikke have modtaget den, bedes du kontakte mig hurtigst muligt, tak. Så vil der blive fremsendt en ny kopi. 14 dage efter afsendelsen af din samtale vil din clairvoyancen blive slettet, og jeg har derfor ingen mulighed for at sende dig yderligere kopier.

Clairvoyance via skype eller telefon
Jeg tilbyder endvidere clairvoyance via skype eller per telefon såfremt det føles bedre for dig. Clairvoyancen bliver ikke optaget ved disse muligheder. Derfor er det vigtigt, at du tager dine egne notater, tak. Du er også velkommen til at optage samtalen via din telefon. Jeg ringer dig op på aftalte tid.

Det vil være dejligt med en tilbagemelding på foto clairvoyancen, tak. Dog kan jeg ikke være behjælpelig med yderligere spørgsmål, da dette kræver en ny clairvoyance og åbning.

1 session á 45 minutter koster 450 kroner. 

Du kan bestille tid her.